16. mai, 2019

Det nærmer seg Pinsespesialen

Se Pinsespesial for oppdateringer.

2. mai, 2019

Informasjon om oppdateringer

I dag er siden oppdatert med skriver til Pinsespesial. Mestvinnerlista for 2019 ligger nederst på siden Resultater og bilder.

Det har også blitt gjort en større oppryddning blant bildene på hjemmesiden. Hvis det gjelder bilder av andre enn din hund, innhent tillatelse fra eier. Gjelder det bilder hvor personer er med, så gjelder personopplysningsloven. Spesielt viktig er dette med tanke på barn og unge. Les mer hos Datatilsynet om dette.

Når noen først har gitt tillatelse til publisering av bilder kan klubben benytte bildene så lenge de ønsker å ha de på nettsiden.

29. apr, 2019

Endringer i styret

Anne Lise Rognerud har trukket seg fra stitt verv som sekretær i styret. Inntil neste styremøte deler nåværende styremedlemmer hennes oppgaver, og henvendelser kan gå til leder.nsbk@gmail.comTove Myrvang Langegård som var 1. vara har også trukket seg. 

 

26. apr, 2019

Sponsorer til pinsespesialen

Vi har fått flere sponsorer med på laget, og flere kommer. Se Pinsespesial

Tusen takk for alle bidrag så langt ❤

17. apr, 2019

God påske

Etter årsmøte har det vært mange endringer på navn og forskjellig kontaktinformasjon. Er vel mer eller mindre i mål der, men jeg ser at på noen av distriktskontaktene, så mangler enten mail eller mob. Fint hvis disse kan sende meg denne informasjon på jptmilla76@hotmail.com

Vi har fått flere sposnsorer til Pinsespesialen, og flere er underveis. Salg og sponsor er også oppdatert.

Ellers ønskes alle en riktig god påske.